Veelgestelde vragen 2018-04-11T08:15:51+00:00

Waarover heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar

Deelnemen betekent dat u gratis en vrijblijvend het beste aanbod gaat ontvangen van de collectieve inkoop energie. Pas nadat u het aanbod heeft gezien, kunt u beslissen of u wel of geen gebruik wenst te maken van het aanbod.

Ja, deelnemen is zowel voor particulieren, MKB bedrijven en ZZP’ers geheel gratis.

Dat kan per mail: info@ab-cleanenergy.com
of telefonisch: 06-21276488

Havendijk 14-17
5017 AM Tilburg
Nederland
Nee, wij sturen je per e-mail of per post een aanbod. Daarna kun je zelf beslissen of je gebruik wenst te maken van ons voorstel of niet.

Aan de hand van een jaarafrekening bij particulieren, ondernemers en het MKB kan AB-Clean Energy het huidige verbruik zien en de tarieven die worden betaald voor gas en elektra. Aan de hand van een maandafrekening kunnen we bij grootzakelijke aansluitingen het verbruik en de tarieven zien.

In een maandafrekening/jaarafrekening staat alles om voor ons een zwart op wit besparing te calculeren. In deze berekening geven wij aan wat de besparing zal zijn ten opzichte van vorig jaar.

Een jaarafrekening/maandafrekening wordt vaak per post gestuurd. Deze kunt u dus naar ons toe sturen per app of mail en dan gaat AB-Clean Energy een calculatie voor u maken van de eventuele besparing. Daarbij is een jaarafrekening/maandafrekening ook in veel gevallen digitaal te vinden. Digitaal kunt u ook zonder een afrekening hoeveel u voor een m3 en een kWh betaalt.

We hebben een aantal voorbeelden neergezet wat AB-Clean Energy nodig heeft van u om een zwart of wit berekening te maken van de eventuele besparing.